Satsa på colocation till ditt företag

Vill du satsa på colocation till ditt företag? När det gäller colocation företagså har Junet bra lösningar. Bland annat har de en bra serverhall som är:

  • Driftsäker
  • Miljövänlig
  • Modern

När man talar om colocation så kan man säga samlokalisering på svenska. Det handlar om att dela ett datacenter eller serverhall med andra. Det är ett sätt för företag att hålla nere kostnaderna så väl som att det ökar skalbarheten och ökar säkerheten.

Smart samlokalisering hos Junet

Colocation eller samlokaliseringscenter är vad du och ditt företag kan få via Junet. De har en bra serverhall som du kan placera dina servrar i. Där är de i säkert förvar samt att du även får tillgång till dedikerad fiber, elförsörjning med UPS och reservkraft. I serverhallen är det även en effektiv och miljövänlig kylning samt att det finns ett automatiserat brandsläckningssystem. Övervakning sker dygnet runt! Du kan välja mellan att ha dedikerade rack, där du bestämmer vem som har åtkomst och delade rack, där du då delar rack med andra företag helt enkelt. Båda alternativen är bra och säkra.

Andra bra tjänster för företag

Hos Junet finns det inte bara samlokalisering utan de erbjuder även telefoni, wifi och bredband, det till både företag, privatpersoner och studenter. Så har du behov av detta för ditt företag, så kan du hitta bra lösningar. Bland annat erbjuder de en driftsäker och krångelfri tjänst när det gäller bredband. De erbjuder även enkla och avancerade Wifi-lösningar samt att de har telefoni på olika sätt, allt från enkla abonnemang till speciallösningar för porttelefonisystem.